Camere-video-de-micro-inspectie

Camere video de micro inspectie – indispensabile pentru cosarii moderni

Am vorbit in mai multe randuri despre echipamentele high-tech de micro inspectie marca Ridgid cu ajutorul carora se pot “vedea” si diagnostica probleme in spatii greu accesibile.

Nu vom relua detaliile tehnice despre camerele video de micro inspectie; pe acestea le puteti citi in detaliu aici.

Astazi vom vedea cum o meserie veche de secole – cea de cosar sau hornar – poate ajunge sa fie astazi mai actuala ca oricand, apeland la echipamente de ultima generatie de inspectie si diagnosticare.

Veti revedea astfel intr-un scurt reportaj (stirileprotv.ro) camera de inspectie micro CA-300, care ajuta cosarul modern sa rezolve problemele specifice meseriei – curatarea eficienta a hornurilor, in mediul rezidential sau industrial.

Vizionare placuta!

Pictorial pentru scule si echipamente Ridgid

Dupa cum probabil v-ati obisnuit, cand este vorba despre scule si echipamente RIDGID, ne place sa le punem in valoare prin actiuni inedite. De data aceasta este vorba despre punerea in opera a unui interviu acordat revistei Smart Worker, interviu insotit, de ce nu, de un pictorial nonconformist.

Am discutat impreuna cu cei de la Smart Worker despre cine este si ce reprezinta compania Ridge Tool, am scos in evidenta faptul ca noi am inventat clestele mops, si am punctat cateva aspecte referitoare la piata locala si la echipamentele si sculele pe care le producem si imbunatatim constant. Pe scurt – aici puteti gasi interviul integral in varianta on-line a revistei SmartWorker.

Nu uitati sa reveniti periodic pe RidgidBlog.ro pentru noutati legate de Ridgid si oferte speciale pentru echipamentele noastre, pentru sfaturi sau exemple de utilizare a echipamentelor noastre, pentru solutii la problemele d-voastra, sau ori de cate ori doriti sa luati legatura cu cel mai apropiat distribuitor sau centru de service Ridgid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *