carte-tuai-iubi-un-om-ca-tine

Tu ai iubi un om ca tine – Cristi Grosaru

Cartea Tu ai iubi un om ca tine este un roman scris de autorul Cristi Grosaru si publicat in anul 2018. In acelasi an, autorul a publicat si romanul La rascruce de viata, ambele primind reactii destul de bune din partea publicului si a criticilor.

Tu ai iubi un om ca tine este o invitatie literara la introspectie. Cristi Grosaru ne invita sa ne uitam mai intai la noi, inainte de a judeca persoanele din jurul nostru. Titlul format sub forma de intrebare denota subiectul abordat, unul destul de actual si in concordanta cu problemele cotidiene ale omului modern. Lectura devine astfel o oglindire a sinelui si este recomandata persoanelor de toate varstele care sunt in cautarea unor raspunsuri pertinente asupra marilor probleme existentiale ale prezentului.

Plotul

Tu ai iubi un om ca tine debuteaza timid, cu un protagonist plin de incertitudini si care intalneste obstacole in incercarea sa de a iesi din bula. Bula reprezinta acea zona de confort din care multora le este teama sa iasa. De-a lungul cartii, protagonistul va avea parte de suisuri si coborasuri, dar fiecare noua experienta il va forma si il va convinge sa se gandeasca serios daca el ar iubi un om ca el.

Cristi Grosaru reuseste sa surprinda cele mai emotionante ipostaze ale naturii umane si le confera o intensitate aparte. Fiecare pagina ne invita sa efectuam un proces de auto-analiza, fapt pentru care, putem considera cartea Tu ai iubi un om ca tine drept o veritabila carte de dezvoltare personala.

Tu ai iubi un om ca tine este o carte despre autor, despre calatoria de regasire a sinelui si a zbuciumului sufletesc. Este despre imperfectiunile pe care cu totii le avem si despre farmecul acestora. Citind fiecare pagina, cititorul va intelege cat de important este sa ne dezvoltam in cea mai buna versiune a noastra.

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

In esenta, cartea espre despre acel eu interior in care se vor regasi multi cititori. Este o lectura usoara, dar care abordeaza un subiect complex, fara pic de ascunzisuri sau menajamente, iar autorul nu simte nevoia sa indulceasca prin figuri de stil ample. Autorul relateaza intamplarile si ideile intr-un stil unic, caracteristic, uneori poate prea onest sau prea dur, insa reflecta realitatea in care traim cu totii.

De ce merita sa cumperi cartea

Cartea merita cumparata deoarece in primul rand este scrisa de un autor roman si este important sa ii sustinem si sa le oferim sprijinul nostru. In al doilea rand, este o introspectie interesanta asupra sinelui, care va va ajuta sa va puneti niste intrebari importante, dar totodata veti gasi si raspunsuri. Nu in ultimul rand, este o lectura usoara in care va veti regasi cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *