Cărțile mele din luna Iunie

Luna Iunie a fost o lună foarte productivă întrucât biblioteca mea s-a îmbogățiț cu un număr considerabil de cărți. Aceastea sunt achizițiile mele pe luna ce abia a trecut:

  1. În luna Iunie Librăria Librarium din Cluj a avut o promoție foarte frumoasă și tentantă la Editura Arthur și cărțile care făceau parte din colecția YoungArt, așa că nu m-am putut abține, trebuia să-mi iau aceste 3 cărți: Castelul de sticlă, Eu sunt Malala și Eleanor & Park .
  2. Dacă luna Iunie a fost luna sărbătorită de către cei de pe site-ul Elefant.ro am zis să mă alături și eu lor puțin așa că am comandat aceste două cărți: Avioane de hârtie ( o carte ce mi se pare potrivită pentru o vară răcoroasă ) și Dragostea nu moare ( răspunsul lui Maytrei către Mircea ).
  3. Am văzut filmul și mi-a plăcut. Cu siguranță îmi va place și cartea. Am cumpărat-o de cum am văzut-o pe raftul librăriei!
  4. Pentru simplul fapt că ador cărțile scoase de către cei de la Editura Leda și pentru că ei sunt unii dintre principalii sponsori ai site-ului în luna Iulie vă așteaptă o recenziile acestor cărți! Cum să îi uităm pe copii? Pentru ei Corint Junior ne-a trimis o carte specială: O afacere îngrozitor de bestială.
  5. Cărțile au fost luate în urma unui Blind date with a book organizat de asociația Dare to Dream în urma căruia se strângeau fonduri caritabile pentru ajuta copiii să meargă la școală și bineînțeles să citească. Cărțile au fost luate pe nevăzute ( descrierile de pe bilețele m-au ajutat să le aleg ) dar a fost dragoste la prima atingere!
  6. 6.Nu e așa că întreagă Librărie Libris e o Fascinație? Oare ce aș fi putut citi de la ei dacă nu Fascinație de Ann Parchett? În curând revenim cu recenzia.
  7. Am primit-o în cadrul unui schimb de cărți și cu siguranță o voi citi cu multă plăcere. Cazul lui Benjamin e un caz aparte care merită studiat, zic eu!
  8. Unul din sponsorii noștri, Editura Litera, mi-a trimis pentru a citi cartea Legaminte, carte pe care am devorat-o și a cărei recenzie v-am prezentat-o zilele trecute!
  9. Ultima carte luată în luna Iunie e primul volum dintr-o serie care îmi face de ceva timp cu ochiul; vorbim despre cartea Atlantida care sunt sigură că va fi la fel de misterioasă ca și orașul al cărui nume îl poartă.

Pentru mine chiar a fost o lună plină cu cărți și totuși mi se par puține. Sunt curioasă cum va fi luna Iulie!

Care este inventarul vostru pentru luna Iunie? Cu ce s-a mai îmbogățit biblioteca voastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *