fitinguri-à-la-RIDGID

Preseaza fitinguri à la RIDGID

Tehnologia ideala. Pe scurt – costuri mici, eficienta, usor de utilizat, timp redus de executie.

Tabloul de mai sus ti se pare placut de admirat? Afla ca poti face o adevarata colectie de astfel de imagini. Abandoneaza vechile echipamente. Lipirea sau sudura sunt inlocuite cu succes de tehnologii noi.

Presarea fitingurilor din instalatii este una dintre ele. Poti realiza mai multe proiecte simultan si asta chiar cu mai putini angajati.

Investeste intr-un sistem de imbinare rapida. Il vei putea utiliza in domenii variate- instalatii sanitare, de încălzire, aer comprimat, răcire cu apă sau de stingere a incendiilor de mici dimensiuni (diametru maxim 54mm), conectarea tevilor cu diametru cuprins intre 12mm si 108mm.

De asemenea, aceste sisteme pot fi folosite pentru realizarea instalaţiilor de gaz pentru interior sau pentru transportul de combustibil lichid uşor.

In gama de produse RIDGID se regasesc doua modele de masini de presat fitinguri. RP 330 si varianta sa pe acumulator modelul RP 330B realizează conexiuni pana la diametrul de 108mm. Cel de-al doilea, RP 210B, este un model compact capabil sa preseze sisteme metalice de pana la 35mm diametru.

Acestea au la baza o pompa hidraulica care dezvolta o presiune constanta pe toata durata procesului de presare, care este 100% automat. Sistemul de siguranta blocheaza falcile si nu permite utilizatorului sa lucreze daca acesta nu este activat.

Un microprocesor monitorizează numărul de cicluri de lucru, presiunea şi indicatorii de siguranţă, trimiţând informaţiile către un display cu leduri care afişează starea maşinii.

Produsele noastre elimina necesitatea curatarii conductelor in urma lipirii cu aliaj, riscul de coroziune si utilizarea de consumabile scumpe (aliaje pe baza de argint, buteliile de gaz sau oxigen), riscul de incendiu.

Ti-a placut schita de mai sus? Atunci, te asteptam sa ne inunzi cu intrebari, comentarii si povesti.

PR Blitz – in redactii cu Ridgid

In demersul nostru de a le face cunostinta jurnalistilor cu echipamentele Ridgid, ne-am oprit la alte patru redactii. Agenda Constructiilor, Bursa, Constructiv si Ziarul Financiar sunt cei care ne-au primit in vizita. Am facut demonstratii, am povestit iar Csaba a dat sfaturi practice.

La Agenda Constructiilor, detectorul de gaze a fost utilizat pentru a identifica eventualele pierderi ale sobelor, iar la Bursa am convenit ca au nevoie de o masina pentru desfundat canalizari RIDGID model K-60 pentru instalatiile din cantina redactiei. Ca si data trecuta, produsele din gama de microinspectie si taietorul PTEC 3240 pentru tuburi de scurgere din PP au fost testate si de jurnalisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *