sfaturi-sexuale

Sfaturi sexuale nebunesti

Cu aceste sfaturi hot vei avea nevoie sa pui numarul pompierilor pe primul loc.

1. Programati-va un maraton de filme erotice.
2. Intensifica-i orgasmul plasand doua degete in spatele ” mingilor” lui .
3. Pune o oglinda in paralel cu corpul lui in timp ce esti deasupra lui
4. Pentru a-i face orgasmul exploziv strange usor baza penisului lui pentru cinci secunde inainte sa isi dea drumul.
5. Inchide ochii si masturbeaza-te in fata lui. Il va excita foarte mult.
6. Cumpara un vibrator
7. Pentru o senzatia mai marita pentru amandoi, aplica un lubrifiant special creat pentru sex.
8. Pentru o miscare superintima, pune-l sa stea cu picioarele incrucisate pe podea, apoi infasoara-i si tu picioarele in jurul spatelui lui.
9. Pe o vreme ploioasa, alegeti cinci locuri din apartament si provocati-va sa faceti sex in fiecare din aceste colturi.
10. Atunci cand ii faci sex oral, invita-l sa termine pe sanii tai. Poti folosi si un dildo in acelasi timp.
11. Inverte-ti degetele pe sfarcurile tale si strange-ti usor sanii in mana, pastrand tot timpul contactul vizual cu el.

Sfaturi de dating de la Blair Waldorf

Mana sus cine se uita la Gossip Girl! Putem invata multe lucruri din serialul asta, din pacate nu si cum putem sa avem parul lung si blond ca al lui Blake Lively, sau silueta ei de viespe. Insa personalui lui Blake, Serena, are nevoie de niste sfaturi vizavi de dragoste iar Blair este acolo ca sa o ajute.

Iata ce sfaturi pline de intelepciune ii ofera Blair Serenei, astfel incat relatia ei cu Nate sa nu se termine inainte sa inceapa!

Trebuie sa inveti cum sa joci „jocul”. La ce joc ne referim? Singurul care conteaza bineinteles. The game of love and sex. Blair atrage atentia aici ca trebuie sa fii putin mai cinica decat „daca e menit sa fie, asa o sa fie”. Femeile si barbatii au tot felul de asteptari si de motive nestiute chiar de ei pentru a face ceva. Daca vrei sa fii cu cineva trebuie sa stii cum sa folosesti aceste asteptari si motivatii ascunse in favoarea ta. Fa-l sa te doreasca.

Retinerea si controlul sunt imperative. Cel mai greu lucru pentru o fata caruia ii place de un baiat este sa se abtina sa arate sau sa vorbeasca despre sentimentele aceastea. Dar Blair ne sfatuieste, ca nu vrei sa i se aplece din cauza dulcetei cu care il bombardezi.

Spiritul competitiv este prietenul tau. Toti baietii au un cerc de cunostinte feminine si sigur in mod subconstient au evaluat potentialul fiecarei fete pe care o cunosc. Daca acel potential nu este destul de ridicat pentru a provoca o reactie din partea lui, poti sa treci de clasificarea ta nedreapta prin introducerea unui competitor. In clipa in care se vede un alt baiat la orizont, pe cale de a distruge integritatea haremului, baiatul original se simte si se manifesta. Iar in episodul trecut din Gossip Girl, Serena a provocat aceasta reactie invitand un tip belgian la o cina fancy unde era si Nate.

Jocurile nu trebuie sa tina prea mult. Imediat cum ai provocat o reactie in cobaiul tau, trebuie sa bati fierul cat e cald! Nate simte gelozia aproape imediat, iar Serena renunta cu intelepciune la intalnirea ei ca sa profite de situatie.

Daca persoana te place cu adevarat, jocul nu conteaza. Blair nu a oferit acest sfat dar asta ar trebui sa fi inteles Serena pana la finalul episodului (si spre fericirea ei se retrage cu Nate intr-un dulap ca sa exploreze intunecimea). Cum putem sa impacam ce am invatat pana acum cu aceasta concluzie aparent oximoronica? Oamenii sunt victime ale obiceiurilor lor, cu reactii si contra-reactii observabile. Dar sunt in acelasi timp fiinte foarte complexe si desi poti sa calculezi probabilitati cum vor reactiona intr-o situatie data… niciodata nu poti fii 100% sigura. Este un joc de noroc la urma urmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *