Frigarui-de-pui

Frigarui de pui – Rețetă Delicioasă

Piept de pui, 80 ml ulei, sucul de la 1 lamaie, rozmarin, 1 lingurita sare, , curry, pirer. Iata cum se prepara aceasta reteta delicioasa de pui.

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui cuburi, asezati carnea intr-un bol, amestecati restul ingredientelor si turnati peste carne. Amestecati bine, sa fie acoperita carnea de marinata si dati la frigider citeva ore.

Asezati carnea pe betele pentru frigarui. Incingeti bine gratarul, puneti frigaruile si rumenitile pe ambele parti. Se pot servi simple sau cu diferite garnituri.

Corn dogs

Ingrediente

150gr. faina de porumb, 125gr. faina de grau, 250ml. lapte gras, ulei pentru prajit, 3 lingurite cu praf de copt, 50gr. zahar, 1 ou, crenvusti sau carnati, sare, piper, bete de bambus.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele uscate într-un castron. Separat se bate oul cu laptele si se amesteca cu ingredientele uscate, pana ce rezulta un aluat nu foarte gros. Se infinge fiecare carnat sau crenvusti in cate un bat de bambus si se dau prin faina de grau. Se incalzeste uleiul la 160 grade, se introduc betele cu carnati sau crenvusti in aluatul format si se prajesc pana se rumenesc. Se scot pe servetele absorbante si se servesc fierbinti cu diferite sosuri.

Chiftele la cuptor

Ingrediente

700gr carne tocata,  1 legatura patrunjel,  1 legatura marar,  1 capatana usturoi,  20ml ulei,  2 linguri pesmet,   1 lingurita boia,  sare, piper.

Mod de preparare

Puneti carnea tocata intr-un bol, adaugati restul ingredientelor, verdeata tocata, sare, piper si omogenizati compozitia, incorporand si uleiul.Formati cu mainile ude chiftele, pe care le asezati pe un blat de lemn umed. Dupa ce ati format toate chiftelele, asezati-le intr-o tava.

Dati chiftele la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru 15 minute, intoarceti chiftelele si mai lsati-le in cuptor pana se rumenesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *