Compozitie
Blat pufos in trei straturi, insiropat cu licoarea magica ce da numele tortului, crema de ou, mascarpone si cappuccino.
Despre tortul de cafea
Asadar, un tort deosebit cu ingrediente alese ale caror gusturi, arome si parfumuri se inteleg si se completeaza. E un desert unic, de care sunt mandra, in care am ocazia sa va arat pasiunea pentru gust si calitate.
Tort Elegance
Compozitie
Blat subtire de cacao neagra si crema de iaurt si ness.
Despre tortul Elegance
Pe langa imaginea graitoare, va descriu un pic din ceea ce veti descoperi singuri dupa ce asezati prima felie de tort pe farfurie. La baza, foaie subtire de blat de cacao si apoi un stat consistent de crema fina de iaurt si ness.Un tort delicat si usor din care cu siguranta vei mai dori inca o felie.
Tort Tiramisu
Compozitie
Piscoturi inmuiate in Espresso si crema Mascarpone.
Despre tortul Tiramisu
Ingredientul numarul unu este bineînteles renumitul Mascarpone. El da acestui tort cremozitate si scoate în evidenta calitatile celorlalte ingrediente. Piscoturile îmbibate dau consistenta tortului. Elementul inedit si surprinzator din Tiramisu este siropul cu care sunt îmbibate picoturile.
Tort Toffee
Compozitie
Blat de cacao neagra si musli crocant cu crema de smantana, zahar brun si sirop de artar.
Despre tortul Toffee
Iata o reteta proprie de care sunt nespus de mândra. Ingrediente de top intr-o combinatie moderna a unor elemente clasice.
Indiferent de locul in care va poposi, de publicul caruia i se va darui, de gusturile sau preferintele anterioare, tortul Toffee este predestinat tuturor amatorilor de dulciuri de calitate, indraznete si memorabile.