ventuze terapeutice

Terapii pentru trup si suflet

Este timpul sa ai grija de tine, sa nu te mai neglijezi si sa lasi laoparte scuzele potrivit carora timpul iti este un inamic de temut. Intr-adevar, nu este usor sa pui la punct toate detaliile care tin de acest aspect, insa avem noi cateva recomandari, atat pentru trup, cat si pentru suflet. De la ventuze terapeutice si pana la muzica sau citit, descoperi mai jos sfaturile de care ai nevoie.

Terapii pentru trup pe care trebuie sa le incerci neaparat – ventuze terapeurice & more:

ventuze terapeuticeVentuze terapeutice – secretul pentru frumusete si bunastare. Tratamentul cu ventuze terapeutice este recunoscut peste hotare de catre toate femeile care cauta acea stare de liniste si de zen. Mai mult decat atat, el se gaseste in mai toate centrele de wellness, datorita efectelor bune. Dincolo de rolul calmant, acesta ajuta si la mentinerea in forma a trupului celor care il incearca. Iar cand vine vorba de tipul de ventuze terapeutice recomandate, sfatul nostru este sa optezi pentru cele din silicon. Sunt mai usor de aplicat, si ofera rezultate rapide. In plus, aceste ventuze terapeutice iti ofera ocazia sa te bucuri de tot felul de arome in ceea ce priveste uleiurile esentiale.

Terapii pentru suflet de care ai nevoie:

Daca ai inima franta, daca ai fost dezamagita de o persoana draga sau chiar de tine insati sau daca esti o fire emotiva, alege sa aplici cateva terapii pentru suflet care sa te ajute sa te pui pe picioare. Cu alte cuvinte sunt acele tehnici celebre numite „do if for yourself”/ „fa asta pentru tine”, extrem de populare in strainate,dar care au inceput sa capete din ce in ce mai mult teren si pe meleagurile romanesti. Astfel, pe langa ventuze terapeutice, masti hidratante si alte asemenea remedii, ai nevoie de hranirea sufletului. Iata ce iti recomandam noi.

Citeste o carte buna. Evita lectura greoaie, dramele care nu fac altceva decat sa iti induca o stare de tristete, dar si manualele banale de „self-improvement”. Cauta ceva care sa ti se potriveasca, ia-ti patura si asaza-o pe iarba in parc sau gradina. Cititul in natura este mult mai benefic decat cel indoor. In plus, reusesti sa impusti doi iepuri dintr-un foc: iei o gura de aer proaspat si te relaxezi citind.

Plimbari cu castile in urechi. Din cele mai vechi timpuri muzica a fost apreciata pentru proprietatile sale terapeutice. Asa ca iti recomandam sa creezi un playlist cu toate melodiile care te bine dispun, sa-l pui pe mp3 player/ ipod sau telefon si sa faci o plimbare in timp ce sunetele armonioase iti incanta simturile si te ajuta sa te relaxezi. Daca vrei, poti sa si alergi. Dimineata sau seara, cand termperaturile sunt destul de prietenoase, joggingul te ajuta sa te eliberezi de gandurile negative, dar si sa te simti mai bine in corpul tau.

Mergand mai departe, tot in lista de terapii pentru suflet, recomandam calatoriile. Din cand in cand, este bine sa schimbi peisajul. Desigur, aceasta nevoie este mai pronuntata in cazul unor persoane decat in cazul altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *