Soluții-de-Promovare

Soluții de Promovare – Cum Îți Poți Promova Activitatea?

Putem colabora pentru a promova activitatea dumneavoastră. Iată cum:

  1. Identificăm cea mai bună și potrivită soluție de promovare a activității tale, ceva care să “meargă”. Nu ne grăbim, analizăm, discutăm, analizăm venim cu idei și mergem mai departe. Apoi analizăm din nou. Rinse and repeat…
  2. Creăm o identitatea vizuală (logo, slogan, etc.) pe care să le folosim în toate materialele publicitare. Cizelăm textul până exprimă clar și concis obiectul de activitate de top pe care-l desfășurați.
  3. Intrăm în etapa de execuție grafică. Aici revizuim identitatea vizuală de câte ori este nevoie, până la rezultate impecabile. Bineînțeles, desenăm doar vectorial pentru rezultate profesionale și impecabile.
  4. Mergem cu materialele publicitare la tipografie (valabil pentru cărți de vizită, flyere, bannere, afișe), fără însă a ne rezuma la atât. Ce-ați zice de șepci sau tricouri imprimate cu noul logo al dumneavoastră?
  5. Între timp, ne ocupăm și de deschiderea unui site web de promovare dar și de crearea și optimizarea unor conturi pe rețele sociale online. Prezența online a devenit tot mai importantă.
  6. În funcție de afacere, putem adapta (și chiar țin morțiș s-o facem!) și alte idei plăcute și atractive. Uneori o idee mai trăsnită sau un discount pot merge departe… departe, iar asta este exact ceea ce ne dorim, nu?
  7. Monitorizăm în timp progresul făcut și ajustăm din mers lucrurile. La un moment dat mai bem un suc sau o cafea. În funcție de ce am observat, trecem din nou la analiză și optimizare – până când totul este OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *