Lupta-cu-gropile-din-Ploiești

Lupta cu gropile din Ploiești

Ești șofer în Ploiești? Felicitări! Primești 10 gropi în roți. Sunt convins că sunt și alte probleme de interes care ar trebui rezolvate în Ploiești.

Dar situația dezastruoasă a străzilor, aceste gropi și canalizări omniprezente, lovește zilnic în roțile autoturismelor noastre și implicit în buzunarul nostru. Dar și în bugetul autorităților care plătesc bani buni pe reparațiile autovehiculelor din parcurile proprii.

AM CONTINUAT acțiunea de semnalizare a gropilor, în ciuda amenințărilor unor destoinici cetățeni, hotărâți să nu se întâmple nimic în acest oraș. Am semnalizat gropile din zona Malu Roșu. Da, am rămas fără vopsea, dar nu vom renunța!

Privim cu atenție și interes, și la viteza amețitoare cu care se lucrează la liniile de tramvai, lucrări care în acest ritm se vor finaliza în 2017.

Cerem prin intermediul acestui articol, autorităților competente, să prezinte public care este bugetul de reparații și planul de lucrări de reparații al străzilor din Ploiești.

Apropo, îmi cer scuze că nu umblăm pe străzi să vă vindecăm, chiar dacă nu sunteți suferinzi de ceva. În schimb, vom trimite, săptămânal pe email, poze ale gropilor primite de la dumneavoastră, către Primăria Ploiești și celelalte instituții responsabile de calitatea drumurilor noastre.

Și vom intreprinde și alte acțiuni, așa cum a fost și petiția pentru construirea unui parc pentru copii în Bariera București, unde am strâns în total peste 600 de semnături.

ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM PLOIEȘTIUL !!!

FRĂȚIA INELELOR în CL Ploiești!

Dacă mai era nevoie, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ploiești în ultimii ani, reprezentanții partidelor politice în administrația locală ploieșteană au continuat să demonstreze și în ultimele 3 luni(când mulți ploieșteni credeau că lucrurile se vor schimba fundamental, în urma alegerilor) că lupta dintre ei pentru putere înseamnă de fapt lupta pentru accesul la resursele publice și controlul acestora, în scopul utilizării lor pentru satisfacerea propriilor interese, prin asigurarea de locuri călduțe pentru camarilele de partid și îmbogățirea liderilor lor.

De la alegerile locale și până în prezent, aproape la fiecare ședință există pe ordinea de zi cel puțin un punct de interes major pentru ploieșteni, asupra căruia se dezbate până la “circ”, după care se respinge, sau în cel mai bun caz se prorogă.

Ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești au fost numiți consilierii care vor face parte din Adunările Generale ale Acționarilor la societatile comerciale din subordinea CL.

Când a fost vorba de împărțirea ciolanului, a curs lapte și miere, partidele s-au înfrățit și și-au adjudecat fiecare partea, fără dezbateri, fără concurenșă pe posturi, totul într-o atmosferă ireal de cordială!

Este știut că numirile membrilor consiliilor de administrație(CA) ale acestor societăți sunt făcute de către acești membri AGA(Adunări Generale ale Acționarilor), adică cei care au fost subiectul „înțelegerilor” din Consiliul Local.

Iar managerii acestor societăți trebuie numiți chiar de către membri CA, însă cu respectarea unor proceduri bine stabilite prin lege.

Dacă zvonurile pe surse privind numele celor care vor ocupa funcțiile de conducere ale societăților din subordinea administrației publice locale se vor confirma, ne vom afla cel puțin în situația unor suspiciuni rezonabile de săvârșire a unor infracțiuni, orice om normal întrebându-se cum este posibil să se știe cu câteva luni înainte de inițierea și desfășurarea procedurilor legale de desemnare, care vor fi persoanele „câștigătoare”!

Situație în care instituțiile statului vor trebui să se autosesizeze imediat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *