Executive-Coaching

Executive Coaching – Cum poti creste performantele tale?

Esti un lider sau un manager preocupat de cresterea performantelor tale si ale echipei pe care o conduci? Esti in curs de a deveni managerul sau liderul echipei tale?

Cauti un partener pe care te poti baza, care sa te incurajeze si sa te sprijine in demersul tau de dezvoltare profesionala si personala. Simti nevoia sa ai langa tine un profesionist care te intelege si te sprijina sa-ti gasesti cele mai bune solutii la situatiile cu care te confrunti?

Detalii despre o echipa de coachi, atent selectionati pentru tine, gasesti aici.

Inainte de a incepe un program de coaching si pentru a fructifica pe deplin ceea ce iti ofera coachingul, te rog sa te asiguri ca:

  • intentia de a te schimba si dorinta ta de schimbare sunt serioase;
  • esti gata sa treci la actiune, sa primesti si sa accepti feedback;
  • esti dispus/a sa incerci noi modalitati de invatare, sa fii onest/a si sa-ti tii promisiunile ;
  • esti dornic/a sa te explorezi, sa te provoci si sa-ti schimbi modul de gandire, convingerile si actiunile care sunt in defavoarea ta;
  • intelegi concentrarea coach-ului asupra ta si asupra intereselor tale, nu doar asupra obiectivelor pe care le ai;
  • intelegi ca vei fi educat/a, sprijinit/a si incurajat/a de coach, dar ca eforturile le vei depune tu insuti/insati spre propriul beneficiu;
  • esti dispus/a sa-i acorzi coach-ului beneficiul indoielii si sa incerci noi concepte sau noi modalitati de a proceda.

Daca te gandesti serios sa lucrezi cu un coach te rog sa completezi formularul de mai jos. Suntem incantati sa te intalnim si sa identificam ce ti-ai dori sa realizezi prin coaching, sa-ti aratam cum se deruleaza o sesiune de coaching si sa-ti raspundem la eventuale intrebari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *