Dieta-Iubitoarelor-de-Ciocolata

Dieta Iubitoarelor de Ciocolata – Carole Matthews, editura ALLFA

  • TITLU: DIETA IUBITOARELOR DE CIOCOLATĂ
  • AUTOR: CAROLE MATTHEWS
  • ANUL APARIȚIEI: 2012
  • EDITURA: ALLFA
  • NR.PAGINI: 365

DESPRE AUTOARE:

Carole Matthews este o autoare britanică extrem de populară de romane cu tentă romantică. Dedicate cu predilecţie publicului feminin, cărţile sale pline de umor şi romantism sunt publicate în 24 de ţări şi apar pe lista bestsellerelor în publicaţii ca Sunday Times şi USA Today.

PĂREREA MEA: Am așteptat cu fervoare să primesc continuarea poveștii celor 4 prietene din Clubul Iubitoarelor de Ciocolată. Nu puteți citi Dieta Iubitoarelor de ciocolată, fără să citiți prima parte.

Cartea prezintă poveștile celor 4 prietene: Lucy, Chantal, Nadia şi Autumn unite de pasiunea lor pentru ciocolată, dar și de o prietenie sinceră. Ceea ce îmi place cel mai mult la această carte e faptul că îți creează bună dispoziție, are multe scene amuzante și la propriu te pui pe râs.

Scena în care cele 4 fete fac un schimb de droguri cu niste traficanți și dau nas în nas cu poliția, menționând chipurile că făcuseră pană în timp ce ele aveau o geantă plină de bani în mașină clar te va face să zâmbești. Fetele în ciuda problemelor pe care le au, regăsesc resursele necesare pentru a merge mai departe.

Lucy ca de obicei oscilează între infidelul Marcus și adorabilul ei șef Aiden Holby, Chantal e gravidă, dar nu știe dacă tatăl copilului e soțul ei sau unul dintre cei cu care avusese o aventură, Autumn își găsește marea iubire, dar problemele cu fratele ei îi dau viața peste cap, Nadia trece printr-o grea încercare: sinuciderea soțului dependent de jocuri de noroc.

Prietenia lor este lucrul care le permite să găsească soluții la multe dintre problemele lor, chiar mi-ar plăcea să am și eu în viața reală astfel de prietene, care ar face totul pentru mine. Este o carte savuroasă, pe care nu o poți lăsa din mână o dată ce citești primele pagini. Îmi place ideea susținută de personaje că ciocolata poate rezolva orice problemă și lamentările lui Lucy cu privire la kilogramele sale m-au amuzat și desigur că m-am regăsit în ele, și cred că milioane de femei devoratoare de mâncare și ciocolată care au citit cartea. Puteți citi review-ul primei părți a cărții aici.

Vă recomand cu drag cele două volume: Clubul Iubitoarelor de Ciocolată și Dieta Iubitoarelor de Ciocolată.

Le găsiți la Grupul Editorial All la prețuri foarte bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *