Cum sa folosesti acest supliment?

Este foarte usor sa folosesti aceasta crema, pentru ca are o textura matasoasa si este absorbita cu usurinta in profunzimea pielii. Aici sunt instructiunile pe care trebuie sa le urmezi.

In primul rand, trebuie sa cureti zona. Foloseste un burete ca sa te stergi. Apoi, iei o cantitate egala de crema in ambele maini si iti masezi fundul prin miscari circulare. Trebuie sa faci acest pas intr-un mod bland, pentru ca aceasta crema sa poate fi absorbita in piele. In primele zile, o sa fie moale si fin. In termen de doua saptamani, o sa vezi ca fundul tau creste si are o forma mai plina. Daca vrei ca rezultatele sa fie pe termen lung, atunci trebuie sa folosesti aceasta crema in mod regulat pentru cel putin 3 luni.

Cum functioneaza?

Acest produs functioneaza prin folosirea unei formulari naturale de vitamine, plante si extracte din radacini, pentru a ajuta la stimularea dezvoltarii de noi celule si muschi  in zona unde a fost aplicata.

  • -retine umezeala si acizii grasi, pentru a iti oferi un fund mai sanatos si mai ferm
  • -aceasta crema foarte eficienta functioneaza de la interior spre exterior. Ajuta la stocarea grasimii si la dezvoltarea musculara din zonele tintite
  • Aceasta formula avansata ajuta la obtinerea unor forme mai frumoase si reduce imperfectiunile datorate pierderii de colagen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *