Cum poti sa incepi un blog de succes in anul 2018

“Intr-un an de acum incolo, iti vei fi dorit sa fi inceput inca de azi.”, Karen Lamb

Acum aproximativ 10 ani, mi-a venit o idee in cap. Am vrut sa incep un blog pentru a imi impartasi propriile ganduri despre obiceiurile pe care am inceput sa le schimb si despre dezvoltarea personala.

Prin urmare, am intrat in mediul online si am facut repede un blog doar pentru distractie si am sperat ca poate o sa am cateva sute de cititori de-a lungul timpului.

Lucrurile au mers putin mai bine de atat. Doua dintre articolele mele timpurii despre abilitatile sociale au avut un succes foarte rapid pe platformele sociale care erau populare in acea perioada, cum ar fi Digg si Delicious si zeci de mii de cititori au aparut in doar cateva zile. Prin urmare, m-am gandit ca ar trebui sa iau acest lucru putin mai in serios. Mi-am facut un program saptamanal de postare si am inceput sa lucrez mai mult asupra partii tehnice si asupra modului de a obtine rezultate pozitive pe retelele de socializare si in motoarele de cautare.

In ziua de azi, acest site web are aproximativ 1 milion de cititori lunari si, in ultimii ani, am putut sa fac acest lucru tot timpul. Acum, de la inceputul meu din anul 2006, am facut mai multe greseli. Am mai intalnit si obstacole si am facut unele progrese mari.

Prin urmare, in acest articol mi-ar place sa impartasesc raspunsul la una dintre cele mai obisnuite intrebari pe care le primesc si anume: Cum imi pot crea un blog sau un site web de succes ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *