Xmax XX50

5 cele mai bune pompe pentru marirea penisului din anul 2018

Pompele pentru penis sunt o solutie foarte buna pentru a iti creste penisul in dimensiuni. Cu toate acestea, efectele acestora nu se opresc aici, pentru ca pompele pentru penis mai pot, de asemenea, sa iti ofere rapid o erectie.

Eu stiu ca noi barbatii, indiferent de dimensiunile pe care le are penisul nostru, mai simtim din cand in cand ca mai avem nevoie de ajutorul oferit de o astfel de pompa. Se intampla destul de des ca barbatii cu penisuri mai mici sa isi gaseasca cu usurinta un astfel de dispozitiv, din moment ce pompele mici pentru penis se afla la foarte mare moda.

Cu toate acestea, barbatii care au un penis de dimensiuni mai mari decat cele medii se descurca mai greu in a gasi p pompa pentru penis care sa fie pe dimensiunile organului lor genital.

Din acest motiv, am creat o lista cu 5 cele mai bune pompe pentru penisuri mari pentru a ii ajuta pe barbatii foarte bine dotati sa isi gaseasca un dispozitiv pe masura organului lor.

Pompe pentru penisuri mari Nota Dimensiunea maxima Greutatea dispozitivului
Hydromax XX50 4,8/ 5 27 de centimetri 150 de grame
Hydromax XX40 4,8/ 5 24 de centimetri 150 de grame
Hydromax X40 4,5/ 5 24 de centimetri 21 de grame
Penomet Ultimate 3,5/ 5 23 de centimetri 300  de grame
X4 Labs Big Man’s Pump 12 inch 3/ 5 31 de centimetri 360 de grame

 

Ce sunt pompele pentru marirea penisului?

Pompele pentru penis sunt dispozitive foarte populare pentru stimularea masculina, dar totusi unele surse sustin faptul ca nu exista nici o dovada concreta ca aceste pompe pentru penis chiar ar functiona cu adevarat.

Cu toate acestea, nu poate sa fie contrazis faptul ca aceste pompe pentru penis sunt foarte eficiente in a ajuta barbatii sa aiba o erectie si sa combata disfunctia erectila.

Noi credem ca pompele pentru penis ar trebui sa poata sa fie folosite de orice barbat, indiferent de dimensiunile organului lor genital, pentru ca acest dispozitiv a fost., de asemenea, creat si pentru a trata problemele de impotenta.

Trebuie sa te avertizez din timp ca aceste pompe sunt mai scumpe fata de cele de dimensiuni mai mici. Acest lucru se poate datora dimensiunilor mai mari ale dispozitivului. Indiferent de pret, barbatii care au penisuri uriase isi pot gasi cu siguranta o pompa pentru penis care sa li se potriveasca.

Cea mai buna pompa pentru marirea penisului

In ziua de azi, exista mai multe pompe pentru penis disponibile pe piata. In cadrul acestui articol, noi vom ajuta barbatii care sunt mai bine dotati sa isi gaseasca o pompa pentru penis care sa se potriveasca cu dimensiunile lor. Prin urmare, am creat aceasta lista scurta de mai jos.

Modelul Hydromax XX50

Aceasta este cea mai mare pompa de la Bathmate si, din acest motiv, ocupa primul loc in aceasta lista.

Xmax XX50

Aceasta pompa este creata in mod special pentru barbatii care nu pot sa foloseasca pompele de dimensiuni obisnuite. Barbatii foarte bine dotati care vor sa isi mentina sanatatea penisului si vor sa obtina rezultate observabile nu vo fi niciodata dezamagiti de aceste pompe.

Pompa pentru penis Hydromax XX50 este cel mai mare si mai nou model de pompa din seria Hydromax Xtreme. De fapt, aceasta pompa este cea mai mare pe care o poti gasi pe piata.

Inlocuieste modelul Bathmate  Goliath, a carui productie a fost deja incheiata. Aceasta pompa este echipata cu cea mai noua minge avansata.

Pachetul de accesorii Hydromax XX50 include:

 • Cutie de transport cu incuietoare de securitate
 • Sistem de masurare
 • Trusa de curatare
 • Prosop Bathmate
 • Minge manuala din burete pentru pompa
 • Furtun
 • Lubrifiant pe baza de apa
 • Echipament pentru dus

Mingea avansata pentru pompa este detasabila. Desi inca poti sa folosesti produsul Xtreme ca pe o pompa normala pe baza de apa, modelul Xtreme isi arata capacitatile maxime atunci cand este folosita in acelasi timp cu mingea. Mingea manuala poate sa fie atasata in mod direct de pompa pentru penis sau prin intermediul unui tub flexibil optional pentru a fi mai usor de folosit.

Cu toate acestea, aceste lucruri vin si el cu un pret. Modelul Xmax XX50 este mai scumpa decat majoritatea modelelor de pe piata. De asemenea, ca si in cazul pompelor de dimensiuni obisnuite, trebuie sa fii mai perseverent atunci cand vine vorba de folosirea acestei pompe pentru a vedea rezultate pe termen lung.

In ciuda pretului mare, modelul Xtreme XX50 ramane una dintre cele mai mari pompe care sunt disponibile pe piata. Poate sa acomodeze penisuri cu o lungime de pana la 24 de centimetri si poate sa ofere o crestere de aproape 4 centimetri.

Acest dispozitiv este unul dintre putinele optiuni pe care le au barbatii care sunt foarte bine dotati, pentru ca pompele pentru penisuri de dimensiuni mai mari sunt disponibile in numar limitat.

Informatii aditionale

 • Greutate: 150 de grame
 • Dimensiuni: 37 X 7 X 7 centimetri
 • Culoare: Incolor
 • Lungime in stare erecta de pana la: 24 de centimetri
 • Grosimea erectiei: 6,4 centimetri
 • Loc pentru crestere: 3,7 centimetri
 • Lungime maxima: 27 de centimetri

Avantajele prezentate de acest produs

 • Una dintre cele mai mari pompe de pe piata
 • Pachet complet cu accesorii
 • Pompa manuala detasabila
 • Iti ofera o crestere de pana la 3,7 centimetri
Dezavantajele prezentate de acest produs
 • Are un pret mult prea mare
 • Trebuie sa fie folosit in fiecare zi
 • Necesita luni intregi de utilizare continua pentru a iti oferi rezultate pe termen lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *